Hejsan!
John Nilsson heter jag, är 41 år och bor i Eskilstuna med fru och dotter. 
Mitt intresse för fotografering började i tonåren när jag gick lärling hos Bengt Sundelin. Han var på 80-90-talet en flitigt anlitad produkt-fotograf och arbetade väldigt mycket med bilar bland annat. Hans sinne för detaljer och extrem noggrannhet var något jag tog med mig och än idag har jag faktiskt hjälp av hans råd han gav mig för över 20 år sen.

Tack vare min fru och dotter så är barn och familjefotografering något jag tycker väldigt mycket om. Det kan vara allt från ögonblicksbilder till uppställda studiofotograferingar. Tålamod är något jag har gott om när det kommer till barn eftersom dem aldrig vill sitta still. Så en fotografering med barn kan ta allt ifrån 15 minuter tills jag är nöjd.

Jag är i grunden en konstnärssjäl vilket gör att jag älskar att skapa fotokonst att hänga på väggen. Så med min kameraväska på ryggen älskar jag att ge mig ut i naturen och fotografera!
Den stilen jag är mest bekväm med är personligt, avslappnat och gärna med en konstnärlig tvist. Jag har även ett öppet sinne och fotograferar gärna cosplay/nerd/goth/rock osv.

Har du några frågor eller funderingar är det bara att höra av dig!